Fyysisen kunnon mittaus

Lapin Liikunta ry tarjoaa yksityishenkilöille, urheiluseuroille, järjestöille, yrityksille ja työyhteisöille kattavan terveyskuntoa mittaavan testipaketin koko Lapin alueelle. Testistö pitää sisällään lihasvoimaa mittaavan puristusvoimatestin, kestävyyskuntoa mittaavan Polar Fitnesstestin sekä kehonkoostumusmittauksen InBody770-laitteella.

Tuloksista kokoamme Likesin tuottaman Kehon kuntoindeksi -yhteenvedon. Lisäksi palveluun kuuluu joko henkilökohtainen palaute tai ryhmäpalaute toiveidesi mukaan.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kehon kuntoindeksi -mittaukset soveltuvat eriyisesti työikäisille miehille ja naisille. Testeistä saa kattavan kuvan oman kehon terveyskunnosta. Testeissä ei tarvitse hikoilla eikä hengästyä. Kyseessä on siis todella matalan kynnyksen kuntotestit!PURISTUSVOIMATESTI

Testitulos (kg) kuvaa ylävartalon voimatasoa ja ennustaa eläkeiän toimintakykyä.


POLAR KESTÄVYYSKUNTOTESTI

Testi kuvastaa hapenottokykyä eli hengitys- ja verenkiertoelimistön kykyä siirtää happea kohti lihaksia rasituksessa. Testi perustuu sykkeeseen ja sykevälivaihteluun lepotilassa.


INBODY-770 -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Testi kertoo muun muassa rasva- ja lihasmassan jakautumisen kehossa, sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän sekä nestetasapainon. Menetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi.


KEHON KUNTOINDEKSI - YHTEENVETO TULOKSISTA

Testitulokset yhdellä paperilla. Yhteenveto antaa jokaisesta osa-alueesta oman tulosanalyysin, jolloin omien vahvuuksien ja kehityskohteiden seuranta on helppoa.Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään juuri Sinulle tai yhteisöllesi sopiva paketti!


Puristusvoiman mittaus (kuva: KKI-ohjelma)