SVUL Lapin piiri entisille ja nykyisille jäsenille seuratukea

SVUL Lapin piirin seuratuki 2020


Urheiluseuran nimiMyönnetty tuki
Ranuan Peura ry1000
Rovaniemen Pöytätennis -60 ry1000
Ounasvaaran Hiihtoseura ry1500
Rovaniemen Kiekko ry1000
Sevetin Peurat ry1000
Lapin Lukko ry1500
Rovaniemen melojat ry500
Woman Volley Ry1500
 

Tiedoksi! SVUL Lapin piiri seuratuen päätökset ja tuen maksu seurojen tilille viikolla 36

SVUL Lapin piiri julkistaa haettavaksi seuratukea 20 000 euron edestä

SVUL Lapin piirin entisille ja nykyisille urheiluseuroille avataan haku tuleviin toimenpiteisiin jatkon turvaamiseksi.

Elämme parhaillaan yhteiskuntamme rauhanajan vakavinta kriisiä. Yhteiskunnan toiminnat eri osa-alueilla ovat halvaantuneet ja yritykset ja yhteisöt kamppailevat olemassaolonsa puolesta. Maailmanlaajuinen Covid-19 pandemia on aiheuttanut ennen näkemättömän talouskriisin eri puolilla maapalloa.

Tunnetusti kolmannen sektorin taloudellinen tilanne ei ole niitä yhteiskunnan vahvimpia. Harvalla yhdistyksellä on taloudellista puskuria varsinkaan tällaisen takaiskun kohdatessa koko yhteiskuntaa. Suomen Valtakunnan Urheiluliiton (SVUL) Lapin piiri ry:n hallitus on päättänyt myöntää lappilaisille urheiluseuroille taloudellista tukea Lapin Liikunta ry:n harkinnan mukaisesti siten, että avustukset kohdentuisivat mahdollisimman kustannustehokkaasti varsinaiseen liikuntatoimintaan. Hakulomake alla, haku pe 30.6. mennessä!

Lisäksi kaikille kiinnostuneille urheiluseuroille halutaan tarjota maksuton verkkokoulutus hyvän hallintotavan perusasioista. Hyvän seuran hallinto -verkkokoulutuksen teemoina ovat mm. päätöksenteko seurassa, seuran hallinnon toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa. Koulutuksen järjestää Lapin Liikunta ti 16.6. klo 15-18. Koulutukseen ilmoittautumiset 8.6. mennessä

Tuen myöntöperusteet:

* Urheiluseuran tulee olla SVUL:n Lapin piirin entinen tai nykyinen jäsen

* Avustus tulee kohdentua tuleviin toimenpiteisiin lasten ja nuorten ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin sekä leirityksiin 

* Tukea ei voi käyttää vanhojen velkojen maksuun

* Jaettava summa 1000 - 1500 euroa/seura

* Lapin Liikunta ry hallinnoi ja tekee päätökset tuen saajista  

Kirjaathan kohtaan "Suunnitelma tuen käytöstä" jo hakuvaiheessa niitä valmentaja- ja ohjaajakoulutusten sekä leiritysten päivämääriä sekä otsikkotasoisia sisältöjä, joita seuranne aikoo tuella kattaa.

Kysymykset maarit.toivola@lapinliikunta.fi  p. 0500 808038

Hakulomake (tuen haku 16.6. mennessä)