Ilmoittautumiset liikuntalajikokeiluihin

Tämä ilmoittautumislomake on tarkoitettu Lisää liikettä Rovaniemen alueen mikroyrityksille -hankkeen osallistujille. 

Varaa alla olevasta valikosta haluamasi ajat eri liikuntalajikokeiluihin.  

Liikuntalajikokeilut *

Juoksukoulu syksyllä 2019

Syys-lokakuun aikana hankkeen puitteissa järjestetään juoksukouluryhmiä, joista on valittavissa kaksi eritasoisille suunnattua ryhmää. Juoksukoulun vetäjänä toimii Lapin Urheiluopiston liikuntaneuvojaopiskelija. Kuvaukset ryhmistä:

1. Kävelijästä juoksijaksi 
Sinulle, joka olet aloittelemassa juoksuharrastusta ja haluat tietää, kuinka treenata turvallisesti ja nousujohteisesti.  Aiempaa kokemusta juoksuharrastuksesta et tarvitse. Aloitamme niin maltillisesti ja nautiskellen, jotta jokainen pysyy ryhmän mukana.  Viikoittaiset yhteiset harjoitukset, mahdollisuus valita aamu- tai iltaryhmä. Jokaiselle viikolle aloittelevalle juoksijalle sopiva harjoitussuunnitelma.  Valmentajan ja ryhmän tuki innostavat Sinua uuden harrastuksen pariin! 

2. Tehoa treeniin 
Sinulle, joka haluat saada vaihtelua, tehoa ja monipuolisuutta omiin juoksuharjoituksiin. Viikoittaiset yhteiset harjoitukset, mahdollisuus valita aamu- tai iltaryhmä. Yhteisissä harjoituksissa käydään monipuolisesti läpi juoksuharjoittelun eri osa-alueita; juoksutekniikka, juoksijan eri tehoalueet, juoksijan lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu, intervalliharjoittelu, mäkijuoksuharjoittelu. Jokaiselle viikolle nousujohteinen harjoitussuunnitelma jo jonkin verran juosseille.  Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus osallistua pidempään lauantaiharjoitukseen 12.10. sekä 26.10. Ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään sekä lauantaiharjoituksiin alla olevan lomakkeen kautta.  

Vaihtoehdot