LAPIN URHEILUGAALA

 

LIIKUNTAVÄEN YHTEINEN JUHLA

 

AIKA        LA 13.1.2018 KLO 18-21

                 Ilta jatkuu musiikin ja tanssin merkeissä

PAIKKA   HOTEL SANTA CLAUS, ROVANIEMI

HINTA     45€/HLÖ

 

Pukukoodi Tumma puku

 

Lapin Urheilugaala on maakunnallinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen laaja-alaisesti liikunnan väkeä. Gaalan pääasiallinen tehtävä on kiittää urheilun ja liikunnan toimijoita, urheilijoita ja valmentajia, taustavaikuttajia, sidosryhmiä sekä yhteistyötahoja urheilun ja liikunnan eteen tehdystä työstä ja saavutuksista. Palkintoja jaetaan yleisöäänestyksen, yhteiskunnan vaikuttajista kootun suuren palkintoraadin ja urheilutoimittajien valintojen perusteella.

Tapahtuman tavoitteena on nostaa liikunnan ja urheilun arvoa ja arvostusta sekä yhtenäistää ja kehittää lappilaista liikuntaa ja urheilua.

Toive maakunnallisen gaalan järjestämisestä lähti liikkeelle Lapin liikuntastrategian kilpa- ja huippu-urheilun työryhmästä. Työssä on ollut mukana useampi toimija muun muassa Ammattiopisto Lappia, Santasport-Lapin Urheiluopisto, Peräpohjolan Opisto, Lapin Urheiluakatemia, Lapin AMK, Lapin AVI, urheiluseuroja ja kuntia. Toimijat valitsivat ensimmäiseksi toimenpiteeksi Lapin Urheilugaalan järjestämisen, jonka organisoinnista päävastuu on Lapin Liikunnalla.

 

Voit tilata illalliskortit tästä

Juhla on kaikille täysi-ikäisille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

 

Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla!  

Tervetuloa maakunnalliseen Urheilugaalaan 2018!

 

Lisätiedot:

Lapin Liikunta ry, p. 040 1662063, toimisto@lapinliikunta.fi

 

Lapin Urheilugaalan pääjärjestäjät

 

 

 

 

Lapin Urheilugaala on maakunnallinen gaala, joka toteuttaa samaa ideologiaa kuin valtakunnallinen gaala. Televisiosta tuttu valtakunnallinen Suomen Urheilugaala pidetään torstaina 18.1.2018 Hartwall Areenalla Helsingissä.