Haku leiriohjaajaksi 2019Hae ohjaajaksi Sporttileirille ma-to 10.-13.6.2019

Haluatko kerätä työkokemusta nuoriso,- tai liikunta-alalle, hankkia opintopisteitä koulunkäyntiin tai olet muuten halukas toimimaan lasten liikunnan parissa ?

Leiri järjestetään ensimmäisen kerran Ounasrinteen koululla (Matkajängäntie 5, 96400 Rovaniemi). Leiriläiset ja leirihenkilöstö majoittuvat koulun luokkatiloissa. Leiriruokailu tapahtuu koulun ruokalassa.

Leiriohjaajan työt vaativat  kokemusta lapsien kanssa toimimisesta, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Odotamme ystävällistä ja yhteistyökykyistä asennetta. Sporttileirin ohjaajan tärkein tehtävä on luoda ilmapiiri sellaiseksi, että jokainen lapsi viihtyy leirillä ja saa hyviä kokemuksia liikunnasta!

Leiriohjaajan työ: Oman liikunnallisen rastitoiminnan suunnittelu ja ohjaus, 
järjestyksenvalvonta sekä omasta ryhmästä huolehtiminen. Työtunteja kertyy noin 75 tuntia, sisältäen yövalvonnat ja leirikoulutuksen. Leiriin valmistava ohjaajakoulutus pidetään kahtena arki-iltana toukokuussa. Päivät ma 20.5 klo 17-20 ja ke 22.5 klo 17-20  + leirin etukäteisvalmistelut su 9.6 klo 16-18.

Työstä saat rahallisen korvauksen, sekä 4x päivässä ruuan ja yöpymisen Ounasrinteen koululla (luokkamajoitus) . 

Leiriohjaajan haussa eduksi ovat:
- Valmentaja- ja ohjaajakokemus
- Valmentaja- ja ohjaajakoulutukset
- Liikunta-alan koulutus
- 18-vuoden ikä (ei välttämättömyys)
- Monipuolinen liikuntatausta
- Hyvät ryhmä- ja tiimityöskentelytaidot

LAJILEIRIT
Oletko halukas kokeilemaan lajileiriohjaajan työtä?
Sporttileirin yhteydessä järjestetään cheerleading-, koripallo- ja salibandyleirit. Lajileiriin sisältyy normaalin leiriohjelman lisäksi 1-2 lajiharjoitusta päivässä. Lajileiriohjaajalta vaaditaan valmentajakokemusta kyseisestä lajista. Lajileiriohjaajat suunnittelevat ja ohjaavat lajiharjoitukset yhdessä yhteistyöseuran kanssa.

Täytä alla oleva hakulomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja pyydämme haastatteluun!

Lisätiedot:

Suvi Karusaari, Lapin Liikunta ry

suvi.karusaari@lapinliikunta.fi

p. 040 847 1321

Hakulomake leiriohjaaksi Sporttileirille 10.-13.6.2019 

Haen *