Lasten Liike -ohjaajakoulutus

Ohjaaja, tai ohjaajaksi haluava saa Lasten Liike -koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Lasten Liike -koulutuksessa painottuvat

·        Lapsikeskeinen, turvallinen ja hauska toiminta

·        Fyysistä aktiivisuutta ja liikunnallisuuden perustaa edistävät käytännöt

·        Ohjauksen perustaidot ja ryhmän hallinta

·        Hyvän ilmapiirin luomisen keinot

·        Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja monikulttuurisuuden huomiointi

         

Koulutus soveltuu aloitteleville ohjaajille.

Koulutuksen toteutus

Koulutus pidetään Rovaniemen Muurolassa

Aika ja paikka: Torstai 3.12.2020 klo 16-19, Totto-Halli ( Kosteenranta 1, 97140 Muurola) 

Koulutuksen kesto on 3 tuntia. Tämän lisäksi osallistujan tulee varata aikaa ennakkotehtävän tekemiseen sekä verkossa tapahtuvaan pienryhmätyöskentelyyn. Omatoimisten tehtävien tekoon varataan aikaa 1-2 tuntia. Pienryhmätyöskentely tapahtuu n. 1 - 3 kuukautta lähiopetusjakson jälkeen.


 Koronaturvallinen koulutus

Koulutustoimintaa suunniteltaessa on otettu huomioon ohjeistukset koronaturvallisesta toiminnasta. Koulutukseen varataan järjestäjän toimesta käsidesiä ja hengityssuojaimia. Kurssilaisella voi olla mukana myös omat henkilökohtaiset suojavälineet. Mikäli koronaan viittaavia oireita esiintyy ennen koulutuksen alkua, jäädään pois ja ilmoitetaan koulutuksen järjestäjälle. Koulutuksen aikana kiinnitämme erityistä huomiota käsien pesuun ja yleiseen puhtauteen.

Tapahtumassa noudatetaan Rovaniemen kaupungin ja Totto-Hallin turvallisuussuunnitelmaa ja -ohjeita.Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 26.11 mennessä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja kurssijärjestäjän puolesta.

Hinta


Koulutuksen hinta on 15 € sisältäen sähköisen materiaalin.

** Rovaniemen kaupungin Nuorisopalvelut maksavat Murkun kävijöiden kurssimaksun **

Suomen Olympiakomitea tukee koulusta. 

Kouluttajana toimii Lapin Liikunnan seurakehittäjä Suvi Karusaari
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. 


Lasten Liike -koulutukset ovat osa Lasten Liike -toimintamallia, jolla halutaan lisätä kaikkien lasten mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen liikuntaharrastustoimintaan. Koulutuksen käyneiden ohjaajien ryhmät ja seurat/yhdistykset saavat käyttää Lasten Liike -tunnusta toiminnan markkinoinnissa. Tunnuksen käyttö edellyttää Lasten Liike -laatukriteerien täyttymistä. Tunnuksen voi tilata/rekisteröidä käyttöönsä Olympiakomiten verkkosivuilla.


Lisätietoja:

Suvi Karusaari

suvi.karusaari@lapinliikunta.fi

p. 040 847 1321


ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN