https://www.lapinliikunta.com/koulutukset/malli-ilmoittautuminen/

Liikkuvamman työelämän työkalupakki

  • ma 27.11.2023 klo 1316
  • Microsoft Teams

Lapin aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Lapin Liikunta ry:n kanssa Liikkuvamman työelämän työkalupakki -koulutuksen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Pitkäkestoisempia työuria, vahvempaa terveyttä ja työkykyä sekä säästöjä ja parempia tuloksia. Kaikki hyödyt samassa paketissa. Liikunnalla on käyttämätöntä potentiaalia, joka hyödyttäisi yksilöä, työpaikkoja ja koko yhteiskuntaa. Liian harvoin työpaikoilla kuitenkin hyödynnetään liikunnallisten keinojen koko potentiaalia. Panostus työntekijöiden liikkumiseen saattaa tuntua hyvin toisarvoiselta, kun työpaikalla talous on tiukalla. Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan tarkoita suuria rahallisia uhrauksia. Ja liikkumattomuus se vasta maksaakin! Koulutuksessa käydään läpi helppoja tekoja ja menetelmiä liikkuvampaan työelämään, jotta virtaa riittäisi enemmän niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tavoitteena on, että jokaisen osallistujan Liikkuvamman työelämän työkalupakki olisi koulutuksen jälkeen täydempi sekä monipuolisempi.

Koulutus on suunnattu kuntien työyhteisöille, niin johdolle kuin henkilöstöllekin. Koulutukseen ovat lisäksi tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat vinkkejä liikkuvampaan työelämään.


Ilmoittaudu koulutukseen 21.11.2023 mennessä: https://www.lyyti.in/Liikkuvamman_tyoelaman_tyokalupakki_3723


Koulutuksen alustava ohjelma:

 klo 13:00-13:15 Koulutuksen avaus ja käytännön asiat / Riina Jänkälä

klo 13:15-14:30 Lisää liikettä työelämään, mutta miksi, miten ja millä keinoilla? / Riina Jänkälä

klo 14:30-14:45 Tauko

klo 14:45-15:15 Työmatkaliikunnan mahdollisuudet ja Liikkuva aikuinen -ohjelman ajankohtaiset asiat / Tanja Onatsu

klo 15:15-15:45 Konkreettisia esimerkkejä liikkuvamman työelämän työkalupakkiin / Riina Jänkälä & Vieraileva asiantuntija

klo 15:45-16:00 Koulutuksen yhteenveto ja lopetus / Riina Jänkälä


Asiantuntijat: Riina Jänkälä / Terveysliikunnan kehittäjä, Lapin Liikunta ry, Tanja Onatsu / Ohjelmakoordinaattori, Liikkuva aikuinen -ohjelma sekä vieraileva asiantuntija