Liikkuvan työelämän työkalupakki-koulutus

  • ti 30.11.2021 klo 1417
  • Verkkokoulutus Microsoft Teams -alustalla

Lapin aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Lapin Liikunta ry:n kanssa Liikkuvan työelämän työkalupakki-koulutuksen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Liikunnalla on käyttämätöntä potentiaalia, joka hyödyttää yksilöä, työpaikkoja ja koko yhteiskuntaa. Panostus työntekijöiden liikkumiseen saattaa tuntua hyvin toisarvoiselta, kun työpaikalla talous on tiukalla. Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan tarkoita suuria rahallisia uhrauksia. Ja liikkumattomuus se vasta maksaakin! Koulutuksessa käydään läpi helppoja tekoja ja menetelmiä liikkuvampaan työelämään, joilla virtaa riittäisi enemmän niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tavoitteena on, että jokaisen osallistujan Liikkuvan työelämän työkalupakki olisi koulutuksen jälkeen täydempi sekä monipuolisempi. Lisäksi koulutuksessa nostetaan esille liikkuvaan työelämään liittyvät ajankohtaiset asiat.

Koulutus on suunnattu kuntien työyhteisöille, niin johdolle kuin henkilöstöllekkin. Koulutukseen ovat lisäksi tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat vinkkejä ja työkaluja liikkuvampaan työelämään.


Kouluttajat: Riina Jänkälä, terveysliikunnan kehittäjä, Lapin Liikunta 

                          Reetta Laakkonen, Ohjelmakoordinaattori, Liikkuva aikuinen-ohjelma


Ilmoittaudu koulutukseen 23.11.2021 mennessä: 

https://www.lyyti.in/Liikkuvan_tyoelaman_tyokalupakki_0789