Varhaiskasvatuksen johtajan työpaja

  • ti 18.4.2023 klo 12:3015:30
  • Microsoft Teams

Lapin aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Lapin Liikunta ry:n kanssa Varhaiskasvatuksen johtajan työpaja-koulutuksen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Kohderyhmä: Kuntien varhaiskasvatuksen johtajat sekä yksiköiden johtajat

Sisältö: Liikkuvan varhaiskasvatuksen toteutuminen arjessa helpottuu, kun johtamisen rakenteet ovat selkeät ja toiminta nivoutuu tiiviisti varhaiskasvatussuunnitelmaan. Koulutuksen sisältöinä ovat muun muassa varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suosituksien ja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman toteuttaminen ja johtaminen omassa yksikössä, kokemusten jakaminen aiheeseen liittyen, oman johtamisosaamisen vahvistaminen sekä rakenteet johtamisen tukena.

Työpajassa saat työkaluja perustehtävän johtamiseen, johtajuuden toimenpiteisiin, osaamisen johtamiseen, pedagogiikan johtamiseen sekä yhteistyöhön perheiden ja muiden tahojen kanssa. Työpajassa hyödynnetään Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman Johtajan työkirjaa.

Asiantuntijat: Säde Siljamo / Lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, Nina Korhonen / Johtava asiantuntija, Liikkuva varhaiskasvatus-ohjelma ja Anssi Kiuru / Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä, Lapin Liikunta ry

Ilmoittaudu koulutukseen 11.4.2023 mennessä alla olevan linkin kautta:

https://www.lyyti.in/Varhaiskasvatuksen_johtajan_tyopaja_9741

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tapahtuma AVI:n koulutuskalenterissa: https://avi.fi/tapahtuma/-/c/1258648