Sporttileiri 6.-9.6.2022 

(ma-to)

Ilmoittautuminen avataan keväällä! 

Sporttileirin mainos.
Sporttileirin 2022 ilmoittautuminen avataan keväällä. Sprottileirin tiedot päivittyvät tälle sivulle sitä mukaa kun uusi leiriohjelma saadaan valmiiksi. Muun muassa paljon toivotun yöleirin toteuttamisesta tiedotamme tällä sivulla

Peruutukset ja lisätiedot leiristä:

Anssi Kiuru 0400 693321, anssi.kiuru@lapinliikunta.fi 

Sporttileiri

Sporttileiri järjestetään Ounasrinteen koulun monipuolisessa ympäristössä maanantaista torstaihin 6.-9.6.2022! Muistathan tehdä ilmoittautumisen hyvissä ajoin.

Koronavirustilanteesta (COVID-19) johtuen leiriä koskee muutama erillinen ohjeistus.

Käsihygieniasta tulee jokaisen leirillä olevan henkilön huolehtia erityisen paljon. Käsidesipulloja on järjestetty Lapin Liikunnan toimesta leirin rasteille, wc-tiloihin sekä ruokailutiloihin ja ohjaajille. Kädet tulee pestä ja desinfioida ennen jokaista toimintarastia. Samoin liikuntavälineiden puhtaudesta tulee huolehtia tarkasti. Hengityssuojainten käyttäminen leirillä on ohjaajien osalta suotavaa. Hengityssuojaimia ei tarvitse käyttää urheillessa, mutta silloinkin niiden säilyttäminen puhtaina on tärkeää. Käytetyt hengityssuojaimet tulee säilyttää jokaiselle osallistujalle erikseen varatussa repussa tai vastaavassa, jotta pisaratartuntojen mahdollisuus saadaan mahdollisimman pieneksi. Ruokailemaan mennään poikkeuksetta aina käsienpesun kautta.

Mikäli osallistujalla ilmenee koronaoireita tapahtuman aikana, tulee tieto tilanteesta tuoda välittömästi leirijohdon tietoon. Tällöin osallistuja eristetään muusta ryhmästä ja ilmoitetaan oireista osallistujan huoltajalle viipymättä. Huoltajaa tai vanhempaa kehotetaan viemään osallistuja mahdollisimman pian testattavaksi koronaviruksen varalta. Leirille voi palata, kun oireita ei enää ole ja testitulos on negatiivinen.

Muu ryhmä voi jatkaa toimintaansa normaalisti, mutta ryhmän osallistujille annetaan vahva suositus hengityssuojaimen käytöstä ja heidät pyritään pitämään erillään muista leiriryhmistä, kunnes testitulos on varmistunut oireisen osallistujan osalta. Ryhmän vanhempia tiedotetaan mahdollisesta tartunnasta ja kehotetaan tarkkailemaan kotona oman lapsensa vointia. Vanhempien tiedottaminen tapahtuu niin ikään leirijohdon toimesta.

Mikäli oireisen osallistujan testitulos on positiivinen, tiedotetaan ryhmän vanhempia mahdollisesta altistumisesta viipymättä ja kaikki ryhmän osallistujat ohjataan testattaviksi. Leirijohto ilmoittaa leirin jatkumisesta tapauskohtaisesti.  Jatkotoimenpiteet selvitetään leirin osalta Lapin Sairaanhoitopiirin infektiolääkäriin kanssa. Mikäli leiri keskeytetään koronatartunnasta johtuen, kehotetaan kaikkia leirillä olleita hakeutumaan koronatestiin välittömästi ja heille suositellaan omaehtoista karanteenia testitulosten varmistumiseen saakka.


Sporttileiri on tarkoitettu alakouluikäisille (2008-2014) tytöille ja pojille.

Tulevana kesänä leiri muuttaa hieman muotoaan, sillä joudumme ainakin väliaikaisesti luopumaan yöpymisvaihtoehdosta. Kesän 2021 leiri toteutetaan siis ainoastaan päiväleiritoimintana. Leiriohjelmassa mm. palloilua, uintia, tanssia, erilaisia liikuntaleikkejä ja -pelejä. Luvassa siis hauskanpitoa ja liikunnan riemua eri lajien parissa.

Leirin ohjaajina toimivat liikunnanohjaajat, liikunnanohjaajaopiskelijat ja urheiluseurojen valmentajat. Leiri toteutetaan yhteistyössä Rovaniemen kaupungin kanssa.

Sporttileiri on avoin kaikille. Mikäli lapsesi tarvitsee leirillä henkilökohtaista ohjausta ja hänellä on myönteinen henkilökohtaisen avun päätös, ohjataan vanhempia ottamaan yhteyttä lapsen omaan sosiaalityöntekijään sen tarkistamiseksi, voiko lapsen oma vapaa-ajan avustaja osallistua lapsen kanssa leirille.  Muista kunnista tulevia kehoitamme tarkastamaan avustuksen mahdollisuuden oman kunnan viranomaiselta.

Yleisleirillä tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin ja liikkumismahdollisuuksiin edellä kuvatuin tavoin. 

Leiriohjelmaksi voi valita myös lajileirin, joka sisältää monipuolisen liikunnan lisäksi 1-2 lajiharjoitusta päivässä. 

Leirivaihtoehdot 2021

Yleisleiri 

Soveltava leiri

Leirimaksu: 90 €


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.5. mennessä: https://www.lapinliikunta.com/lapset-ja-nuoret/sporttileiri/ilmoittautuminen/LEIRI-INFO

Leiripaikka Ounasrinteen koulu (Matkajängäntie 5, 96400 Rovaniemi)

Leiri alkaa maanantaina 7.6.2021 klo 8.00 ilmoittautumisella Ounasrinteen koulun pääaulassa.

Leiri päättyy torstaina 10.6.2021 liikuntasaliin päätösjuhlaan klo 14.30-15.00.

Leiriläisen päivät alkavat klo 8.00 ja päättyvät klo 16.00. Leiriläiset voi käydä hakemassa Ounasrinteen koulun etupihalta.

Mitä leiri maksaa? 90 euroa päiväleiri.  Sisaralennus -10% (sisaralennus myönnetään perheen toisesta lapsesta lähtien).

Tarkistathan peruutusehdot ilmoittautumisen yhteydessä:

https://www.lapinliikunta.com/lapset-ja-nuoret/sporttileiri/ilmoittautuminen/

Päiväleiriläisen pakettiin kuuluu:

- Leiritoiminnot klo 8-16, sisältäen lämpimän lounaan ja välipalan

- Uintiretki Santasporttiin

- Vakuutuksen

- Leiridisko, jos haluaa osallistua


Hae leiriohjaajaksi klikkaamalla TÄSTÄ


Kollaasi lasten joukkuepeleistä.

Sporttileiriä tukemassa Rovaniemen kaupunki sekä Lähitapiola Lappi

Logo. Lähitapiola Lappi.