Jäsenedut

Lapin Liikunta ry:n jäsenedut

Seurakäynnit

Lapin Liikunta tarjoaa jäsenseuroilleen yhden maksuttoman seurakäynnin. Varaa seurakäynti seurakehittäjältä Suvi Karusaarelta, suvi.karusaari@lapinliikunta.fi

Maksuton neuvontapalvelu

Annamme jäsenyhteisöillemme maksutonta neuvontapalvelua muun muassa hankehakemuksista, avustuksista, taloudesta ja seurakehittämisestä. Lapin Liikunta tiedottaa ajankohtaisista asioista säännöllisesti sähköpostilistojen kautta esimerkiksi uutiskirjeillä.

Taloushallinnon palvelut

Lapin Liikunta tarjoaa taloushallinnon palveluita jäsenseuroilleen. Valittavana on yksittäisiä palveluita tai kattava kokonaisuus, jolloin Lapin Liikunta huolehtii seuran taloushallinnosta kokonaisuudessaan.

Palvelut:

  • kirjanpito ja tilinpäätökset
  • palkkahallinto
  • laskutus ja maksatus
  • taloushallinnon konsultointi ja neuvonta

Lisätietoa antaa taloussihteeri Eeva-Liisa Aula, eeva-liisa.aula@lapinliikunta.fi

Koulutukset

Lapin Liikunta järjestää jäsen- ja työyhteisöille kattavasti erilaisia koulutuksia liittyen esimerkiksi seuran johtamiseen, työyhteisön aktivointiin ja lasten liikunnan ohjaamiseen. Lapin Liikunta järjestää tilauksesta myös räätälöityjä koulutuksia, jotka vastaavat jäsenyhteisön tarpeita. Lisätietos koulutuksista löydät koulutukset-välilehden alta.

Väline- ja kokoustilavuokraus

Väline- ja kokoustilavuokra Lapin Liikunta ry:n jäsenille

Ansiomerkit

Lapin Liikunnan jäsenillä on mahdollisuus palkita ansioituneita seuratyöntekijöitä ja urheilijoita Lapin Liikunta ry:n ansiomerkeillä. Katso lisää täältä.

Vaikutusmahdollisuus

Lapin Liikunnan jäsenmaksun maksaneella yhteisöllä ja kunnalla on äänioikeus ja näin mahdollisuus vaikuttaa Lapin Liikunnan toimintaan. Vaikuttamalla Lapin Liikunnan päätöksentekoon yhteisöllä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin laajemmin Lapin alueella liikuntaan ja urheiluun liittyvässä päätöksenteossa.

Edunvalvontaa

Lapin Liikunta ry valvoo liikunta- ja urheiluseurojen etua vaikuttamalla liikuntaan liittyviin asioihin kunnissa ja maakunnassa. Lapin Liikunta pyrkii nostamaan liikunnan asemaa ja arvostusta yhteiskunnassa yhdessä Olympiakomitean ja muiden aluejärjestöjen kanssa.

Mahdollisuus osallistua Lapin Liikunnan järjestämään toimintaan

Kunnat ja seurat voivat tulla mukaan esimerkiksi Sporttileirin, Sporttiparkki-liikuntakiertueen tai Lapin Urheilugaalan järjestämiseen.