Jäsenedut

Kiitos jäsenyydestä! Jäsenyys tuo mukanaan etuja ja on osoitus siitä, että kannatatte toimintaamme.

Seurakäynnit

Lapin Liikunta tarjoaa jäsenseuroilleen yhden maksuttoman seurakäynnin. Varaa seurakäynti seurakehittäjältä Suvi Karusaarelta, suvi.karusaari@lapinliikunta.fi

Maksuton neuvontapalvelu

Annamme jäsenyhteisöillemme maksutonta neuvontapalvelua muun muassa hankehakemuksista, avustuksista ja taloudesta. Tarjoamme asiantuntija-apua hankkeiden, seuratoiminnan kehittämistuen ja urheiluseurojen kesätoiminnan avustukseen liittyvissä asioissa.

Lapin Urheilugaala

Lapin urheilugaalaan arvotaan jäsenien kesken yksi illalliskortti marraskuussa.

Teemme Lapin urheilugaalaan yhteistyösopimuksia

Tiedotus

Lapin Liikunta tiedottaa ajankohtaisista asioista säännöllisesti sähköpostirekistereiden ja sosiaalisen mediankautta sekä uutiskirjeillä pari kertaa vuodessa.

Sparraus 

Lapin Liikunta tarjoaa sparrausapua toiminnan liikunnallistamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sparraaja tukee kuntia ja yksiköitä mm. hakemusten työstössä, toiminnan käynnistämisessä sekä jakaa hyviä käytäntöjä ja malleja. Sparrausapua mm. Liikkuvat -ohjelmakokonaisuuksiin liittyen; Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja

Taloushallinnon palvelut

Lapin Liikunta tarjoaa taloushallinnon palveluita jäsenseuroilleen. Valittavana on yksittäisiä palveluita tai kattava kokonaisuus, jolloin Lapin Liikunta huolehtii seuran taloushallinnosta kokonaisuudessaan.

Palvelut:

  • kirjanpito ja tilinpäätökset
  • palkkahallinto
  • laskutus ja maksatus
  • taloushallinnon konsultointi ja neuvonta

Lisätietoa antaa taloussihteeri Katja Rantakokko: katja.rantakokko@lapinliikunta.fi

Koulutukset

Lapin Liikunta järjestää jäsenyhteisöille erilaisia koulutuksia liittyen esimerkiksi seuran johtamiseen, työyhteisön aktivointiin ja lasten liikunnan ohjaamiseen. Järjestämme tilauksesta myös räätälöityjä koulutuksia, jotka vastaavat jäsenyhteisön tarpeita. Lisätietoa koulutuksista löydät koulutukset-välilehden alta. Lapin Liikunnan jäsenet kysyttehän tilauskoulutuksista ryhmätarjousta.

Väline- ja kokoustilavuokraus

Väline- ja kokoustilavuokra Lapin Liikunta ry:n jäsenille

Ansiomerkit

Lapin Liikunnan jäsenillä on mahdollisuus palkita ansioituneita tekijöitä ja urheilijoita Lapin Liikunta ry:n ansiomerkeillä. Katso lisää täältä.

Vaikutusmahdollisuus

Lapin Liikunnan jäsenmaksun maksaneella yhteisöllä ja kunnalla on äänioikeus ja näin mahdollisuus vaikuttaa Lapin Liikunnan toimintaan. Vaikuttamalla Lapin Liikunnan päätöksentekoon yhteisöllä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin laajemmin Lapin alueella liikuntaan ja urheiluun liittyvässä päätöksenteossa.

Edunvalvontaa

Lapin Liikunta ry valvoo liikunta- ja urheiluseurojen etua vaikuttamalla liikuntaan liittyviin asioihin alueellisesti. Lisäksi pyrkii nostamaan liikunnan asemaa ja arvostusta yhteiskunnassa yhdessä muiden aluejärjestöjen kanssa.

Mahdollisuus osallistua Lapin Liikunnan järjestämään toimintaan

Jäsenet ovat tervetulleita mukaan esimerkiksi Sporttileirin, Sporttiparkki-liikuntakiertueen, Lähe sieki liikkeelle ja Kunnon Mummola -tapahtumiin yhteistyökumppanuuden roolissa.