Jäsenedut

Kiitos jäsenyydestä! Jäsenmaksu on osoitus siitä, että kannatatte toimintaamme.

Seurakäynnit

Lapin Liikunta tarjoaa jäsenseuroilleen yhden maksuttoman seurakäynnin. Varaa seurakäynti seurakehittäjältä Suvi Karusaarelta, suvi.karusaari@lapinliikunta.fi

Maksuton neuvontapalvelu

Annamme jäsenyhteisöillemme maksutonta neuvontapalvelua muun muassa hankehakemuksista, avustuksista, taloudesta ja seurakehittämisestä. 

Tiedotus

Lapin Liikunta tiedottaa ajankohtaisista asioista säännöllisesti sähköpostirekistereiden ja sosiaalisen mediankautta sekä uutiskirjeillä pari kertaa vuodessa.

Sparraus Liikkuvat -ohjelmakokonaisuuksiin liittyen; Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja

Lapin Liikunta tarjoaa asiantuntija-apua toiminnan 
liikunnallistamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sparraaja tukee kuntia ja yksiköitä mm. hakemusten työstössä, toiminnan käynnistämisessä sekä jakaa hyviä käytäntöjä ja malleja.

Taloushallinnon palvelut

Lapin Liikunta tarjoaa taloushallinnon palveluita jäsenseuroilleen. Valittavana on yksittäisiä palveluita tai kattava kokonaisuus, jolloin Lapin Liikunta huolehtii seuran taloushallinnosta kokonaisuudessaan.

Palvelut:

  • kirjanpito ja tilinpäätökset
  • palkkahallinto
  • laskutus ja maksatus
  • taloushallinnon konsultointi ja neuvonta

Lisätietoa antaa taloussihteeri Katja Rantakokko, katja.rantakokko@lapinliikunta.fi

Koulutukset

Lapin Liikunta järjestää jäsenyhteisöille erilaisia koulutuksia liittyen esimerkiksi seuran johtamiseen, työyhteisön aktivointiin ja lasten liikunnan ohjaamiseen. Järjestämme tilauksesta myös räätälöityjä koulutuksia, jotka vastaavat jäsenyhteisön tarpeita. Lisätietos koulutuksista löydät koulutukset-välilehden alta.

Väline- ja kokoustilavuokraus

Väline- ja kokoustilavuokra Lapin Liikunta ry:n jäsenille

Ansiomerkit

Lapin Liikunnan jäsenillä on mahdollisuus palkita ansioituneita tekijöitä ja urheilijoita Lapin Liikunta ry:n ansiomerkeillä. Katso lisää täältä.

Vaikutusmahdollisuus

Lapin Liikunnan jäsenmaksun maksaneella yhteisöllä ja kunnalla on äänioikeus ja näin mahdollisuus vaikuttaa Lapin Liikunnan toimintaan. Vaikuttamalla Lapin Liikunnan päätöksentekoon yhteisöllä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin laajemmin Lapin alueella liikuntaan ja urheiluun liittyvässä päätöksenteossa.

Edunvalvontaa

Lapin Liikunta ry valvoo liikunta- ja urheiluseurojen etua vaikuttamalla liikuntaan liittyviin asioihin kunnissa ja maakunnassa. Lapin Liikunta pyrkii nostamaan liikunnan asemaa ja arvostusta yhteiskunnassa yhdessä Olympiakomitean ja muiden aluejärjestöjen kanssa.

Mahdollisuus osallistua Lapin Liikunnan järjestämään toimintaan

Kunnat ja urheiluseurat ovat tervetulleita mukaan esimerkiksi Sporttileirin, Sporttiparkki-liikuntakiertueen tai Lapin Urheilugaalan tapahtumiin sovitulla roolilla.