Illalliskortti

80 € /henkilö

Tilaukset tulee tehdä 18.12.2022 mennessä.

Peruutusehdot: Mikäli tapahtuma perutaan tai siirretään, osallistujalla on oikeus maksun palauttamiseen täysimääräisenä. Järjestäjä varaa oikeuden tapahtuman peruuttamiseen tai siirtämiseen. Mikäli tapahtuma ei peruunnu tai siirry, ostettua illalliskorttia ei voi peruuttaa. Tarvittaessa illalliskortin voi veloituksetta siirtää toisen henkilön nimiin. Siirto tulee tehdä 31.12.2022 mennessä ja siitä tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen: riina.jankala@lapinliikunta.fi.

Laskutusasiat:  katja.rantakokko@lapinliikunta.fi,  p. 040 1662063. Laskut illalliskorteista läheteään vkolla 51.

HUOM! Jokaisen illalliskortin (myös avecit) tilaukseen vaaditaan henkilökohtainen ilmoittautuminen.

Lapin Urheilugaala lähetetään suorana verkossa, tilaisuuden aikana otetaan yleiskuvia ja videomateriaalia. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää markkinoinnissa ja viestinnässä.

Haluan saada Lapin Liikunnalta viestejä Lapin Urheilugaalaa koskien
Illalliskortti kuuluu yhteistyösopimukseen

Tietosuojaseloste lyhyesti

• Ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja käytetään henkilötietojen ajantasaiseen hallintaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen (tilastointi).
• Henkilötietojen käsittely perustuu markkinoinnin, kuvien käytön ja mahdollisen osallistujalistan jakamisen osalta suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin.
• Tarpeellisia osallistujatietoja luovutetaan kouluttajille, tilaajille sekä tapahtuman järjestämisen kannalta oleellisille tahoille (esim. erityisruokavaliot).
• Osallistujien henkilötietoja säilytetään max. 10 vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen. Suostumukseen perustuvat tiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.
• Osallistumista ei vastaanoteta ilman pakollisten tietojen luovuttamista.

Tästä voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseen