Illalliskorttien tilaus

Hallituksen koronarajoitusten vuoksi Lapin Urheilugaala 15.1.2022 siirretään ajankohtaan la 9.4.2022, paikkana Tornion Toranda.

Lähtökohtaisesti pidämme tähän asti ilmoittautuneille ja maksaneille osallistujille paikan varattuna la 9.4. Lapin Urheilugaalaan. Illalliskortin laskun eräpäivä siirtyy 26.3.2022.

Mikäli haluatte maksetun osallistumismaksun palautettavan tammikuussa, niin laitatko nimesi ja tilinumerosi s-postiosoitteeseen katja.rantakokko@lapinliikunta.fi Tässä tapauksessa poistamme osallistumisilmoituksenne gaalaan.

 Kiitos kaikille illalliskortin tilanneille ja pahoittelen, että joudumme Lapin Urheilugaalan Torniossa siirtämään toistamiseen.

Illalliskortin hinta 75 eur /henk.

Illalliskortin tilaukseen vaaditaan henkilökohtainen (myös avecit) ilmoittautuminen.

Lapin Urheilugaala lähetetään suorana verkossa, tilaisuuden aikana otetaan yleiskuvia ja videomateriaalia. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää markkinoinnissa ja viestinnässä.

Haluan saada Lapin Liikunnalta viestejä *
LUG22 yhteistyösopimukseen kuuluva illalliskortti (taustaorganisaation tukema)

Tietosuojaseloste lyhyesti

• Ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja käytetään henkilötietojen ajantasaiseen hallintaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen (tilastointi).
• Henkilötietojen käsittely perustuu markkinoinnin, kuvien käytön ja mahdollisen osallistujalistan jakamisen osalta suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin.
• Tarpeellisia osallistujatietoja luovutetaan kouluttajille, tilaajille sekä tapahtuman järjestämisen kannalta oleellisille tahoille (esim. erityisruokavaliot).
• Osallistujien henkilötietoja säilytetään max. 10 vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen. Suostumukseen perustuvat tiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.
• Osallistumista ei vastaanoteta ilman pakollisten tietojen luovuttamista.

Tästä voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseen

Ruokajuomien ennakkotilaus, maksu paikan päällä

Ruoka-annos Lapin Urheilugaalassa.