Tähtiseurat

ALUEELLINEN TÄHTISEURAPALKINTO TAEKWON-DO TORNIOLLE

Alueellinen Tähtiseurapalkinto on Suomen Olympiakomitean myöntämä palkinto. Palkinto on muodoltaan 1000€ kannustusstipendi.

Suomessa yhteensä 14 seuraa palkittiin 1 000 euron alueellisilla kannustusstipendeillä. Lasten ja nuorten kannustuspalkinnot mahdollisti energiayhtiö Gasum.

Palkitsemisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Torniolainen kamppailuseura Taekwon-do Tornio tekee laadukasta seuratyötä, aktivoi omia nuoria suunnittelemaan toimintaa ja tekevät paikallista hyväntekeväisyyttä auttamalla vuosittain vähävaraisia perheitä saamaan joulun perustarpeet koteihin. Seura on mukana myös Suomen Harrastamisen Mallissa. Seura on rohkeasti järjestänyt arvokisoja ja tekevät yhteistyötä muiden lajien toimijoiden kanssa. 


Haluaako sinun seurasi Tähtiseuraksi? Ota yhteyttä Lapin Liikuntaan, tai omaan lajiliittoosi, niin lähdetään kehittämään seuraasi. Lue lisää: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/miten-mukaan-laatuseuraohjelmaan/


Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa!