Huomioithan, että lomakkeella voidaan kysyä tietoja myös muihin tapahtumiin liittyen. Nämä kohdat on merkitty kyseisen tapahtuman nimellä ja päivämäärällä.

 Huomioithan myös, että pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.
Maksutietoja ei tarvitse ilmoittaa, mikäli olet ilmoittautumassa maksuttomaan tilaisuuteen / koulutukseen.

Sukupuoli (tilastointia varten)
Kuvauslupa
Jos koulutus järjestetään hybridinä, osallistutko koulutukseen:

Lapin Liikunta ottaa tilaisuuden aikana yleiskuvia ja mahdollisesti videomateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää aluejärjestön markkinoinnissa ja viestinnässä. Annan suostumukseni kuvien käyttöön.

Haluan saada Lapin Liikunnalta viestejä

Tietosuojaseloste lyhyesti

• Ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja käytetään henkilötietojen ajantasaiseen hallintaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen (tilastointi).
• Henkilötietojen käsittely perustuu markkinoinnin, kuvien käytön ja mahdollisen osallistujalistan jakamisen osalta suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin.
• Tarpeellisia osallistujatietoja luovutetaan kouluttajille, tilaajille sekä tapahtuman järjestämisen kannalta oleellisille tahoille (esim. erityisruokavaliot).
• Osallistujien henkilötietoja säilytetään max. 10 vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen. Suostumukseen perustuvat tiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.
• Osallistumista ei vastaanoteta ilman pakollisten tietojen luovuttamista.

Tästä voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseen