Kunnon Mummola

KUNNON MUMMOLA 

-TAPAHTUMAT KUNNISSA

Katso tapahtumapaikat ja ajankohdat Tapahtumakalenteristamme!


Tapahtumissa testataan ikääntyneiden toimintakykyä sekä lihasvoimaa ja kehonkoostumusta. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Tervetuloa!


Piirroskuva pariskunnasta moottoripyörällä ajamassa.

Yli 65-vuotiaille suunnattu tasapainoa, kehonhallintaa ja lihasvoimaa arvioiva Kunnon Mummola -tapahtuma


Kunnon Mummolan pääteemana on tasapainon merkitys kaatumisten ehkäisyssä. Kaatumisesta johtuneen tapaturman hoitokustannukset voivat nousta kymmeniin tuhansiin euroihin. Ikääntyneen kohdalla se aiheuttaa usein myös huomattavan toimintakyvyn laskun. Jos Kunnon Mummola ehkäisee edes YHDEN kaatumisen, silloin tapahtuma maksaa itsensä takaisin yli KYMMENKERTAISESTI suhteutettuna keskimääräiseen kaatumisesta aiheutuneeseen hoitokustannukseen.

Kunnon Mummolan testipaketti sisältää:

  1. Käden puristusvoima
  2. 5x tuolilta ylösnousu
  3. Timed up and go -toimintakykytesti
  4. Yhdellä jalalla seisominen
  5. (Kehonkoostumusmittaus InBody 770-laitteella, hintaan lisätään 150€)

Lisäksi tapahtumaan räätälöidään tapauskohtaisesti esimerkiksi senioreille suunnattujen yhdistysten esittelypöytiä. Iso osa Kunnon Mummolan leppoisaa tunnelmaa on kahvitteluhetki, jonka lomassa asiantuntevat ohjaajat keskustelevat osallistujien kanssa testituloksista ja neuvovat kuinka kehittää muun muassa tasapainoa ja millaisista asioista seniorin terveellinen ruokavalio koostuu.

Tapahtuma sopii hyvin esimerkiksi kunnille, palvelutaloille, alan yrityksille, järjestöille ja seniorikerhoille. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan toiveidesi mukainen tapahtuma!