Ajankohtaista

Lasten Liike -kerhotoiminnan hakuaika

1.3-31.3.2019!

Lasten Liike on koko liikuntayhteisön yhteinen ponnistus lasten ja nuorten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseksi. Toimintaa toteutetaan paikallisesti kuntien, koulujen, urheiluseurojen ja yhdistysten yhteistyöllä koulupäivän yhteydessä.

Lasten Liike kerhoja voivat järjestää paikalliset urheiluseurat tai muut yhdistykset. Suositeltavaa on, että eri tahot järjestävät toimintaa yhteistyössä. Toimintaa järjestävät tahot saavat taloudellista tukea kerholle ja he sitoutuvat toteuttamaan kerhoja sille määriteltyjen edellytysten puitteissa. Tukea voi saada joko uuteen tai olemassa olevaan toimintaan, jonka laatua halutaan parantaa tai jonka jatkuminen voidaan tuella taata.

Lue lisää hakuohjeiden kautta: https://www.olympiakomitea.fi/uploads/2019/01/1adacbd8-ok_lastenliike_a4_kerhohaku2019.pdf

Lukuvuoden 2019-2020 Lasten Liike starttirahan haku aukeaa 1.3 ja on auki 31.3 asti. Hakemuksen pääset täyttämään Suomisport-tunnuksilla.

Suora linkki sähköiseen hakulomakkeeseen: https://lastenliikehaku.olympiakomitea.fi/Kysyttävää Lasten Liike -toiminnasta? Otathan yhteyttä:

Suvi Karusaari

Lapin Liikunta ry

suvi.karusaari@lapinliikunta.fi

p. 040 847 1321

Tietosuojauudistus koskee myös liikunta- ja urheiluseuroja. Lisätietoa ja materiaalia tietosuojasta löydät täältä.