Haku leirin apujohtajaksi Sporttileirille 2023

Haemme Sporttileirille apujohtajaa kesälle 2023. Haku koskee tänä vuonna ensisijaisesti liikunnan AMK-opiskelijoita. Opiskelija voi suorittaa ennen leiriä opiskeluun liittyviä harjoitteluita Lapin Liikunta ry:ssä.

Työtehtävät

Leirijohtajan työhön kuuluu leiritoiminnan kokonaisvaltainen suunnittelu yhdessä Lapin Liikunnan lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän kanssa sekä leirijohtajana toimiminen Sporttileirillä. Leirijohtaja toimii linkkinä lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän sekä Sporttileirin ohjaajien välillä, sparraten leiriohjaajien suunnitelmia rastipisteistä ja vastaten osin myös ohjaajien kouluttamisesta.

Sporttileiri järjestetään kesäkuun alussa, ma-to 6.-9.6. Leirillä osallistujilla on  yöpymismahdollisuus, mikä tarkoittaa leirijohtajan osalta yöpymistä Ounasrinteen koulun tiloissa. Näin ollen leirijohtajalle tarjotaan leirin puolesta myös leiripäivinä ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala). Ennen leiriä työtunteja kertyy arviolta noin 22, johon sisältyy koulutus ja leirin yleisohjelman suunnittelua.

Mitä odotamme hakijalta?

Odotamme Sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta työaikojen suhteen, reipasta ja liikuntamyönteistä suhtautumista ja perus tietojenkäsittelytaitoja. Osaaminen ja kokemus leiritoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole vaatimuksia. Koulutamme leirijohtajan tehtäviinsä ja Sporttileirin ajan leirijohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän kanssa. Tuothan hakuvaiheessa esiin myös mahdollisen liikunta-alan koulutuksesi.

Mitä työstä saa?

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä yhdessä leirin järjestämisen ammattilaisten kanssa ja hienon näköalapaikan lasten matalan kynnyksen liikuntaleiritoimintaan. Opinnoissa leirijohtajana toimiminen voi olla kerryttämässä projektityötunteja. Leirijohtajalle maksetaan työstä rahallinen korvaus, joka on 700€ vähennettynä sivukuluilla.

Leirin apujohtajan hakulomake