Liikkeen ja liikunnallisen elämäntavan edistäminen kunnissa ja hyvinvointialueilla

Suomen Olympiakomitea ja Liikunnan aluejärjestöt kutsuvat kuntien ja hyvinvointialueiden edustajat kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista suomalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä ja liikkeen lisäämisessä kuntien ja hyvinvointialueiden näkökulmasta. Tarkoituksena on syventyä aluekohtaisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin – tule mukaan verkostoitumaan ja vahvistamaan yhteistyötä! Alueellisia kunta- ja hyvinvointialuetilaisuuksia järjestetään 16 eri paikkakunnalla. 

Lapin alueen tilaisuus järjestetään Rovaniemellä keskiviikkona 22.3.2023. Mukaan kutsutaan Lapin hyvinvointialueen sekä kuntien luottamus- ja virkahenkilöt, Lapin aluehallintovirasto, kuntien liikunnasta vastaavat, eduskuntavaaliehdokkaat sekä liikunta- ja urheiluorganisaatiot. Tilaisuus on avoin myös kaikille asiasta kiinnostuneille. 


Aika: Keskiviikko 22.3.2023 klo 13:00-14:30 

Paikka: Hostel Cafe Koti / Kokoustila Naapuri, Valtakatu 21 96200 Rovaniemi 

Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun

Ohjelma:

 klo 13:00 Tilaisuuden avaus / Maarit Toivola, Toiminnanjohtaja, Lapin Liikunta ry 

klo 13:10 Olympiakomitea liikkeen ja liikunnallisen elämäntavan lisäämisessä / Petri Keskitalo, Liikkeen ja liikunnallisen elämäntavan yksikön johtaja 

klo 13:40 Lapin hyvinvointialueen puheenvuoro / Pekka Pelttari, Hyvinvointi- ja yhdyspintalautakunnan puheenjohtaja, Lapin hyvinvointialue 

klo 14:00 Yhteistyöllä tuloksiin / Pekka Hämäläinen, Liikuntajohtaja, Rovaniemen kaupunki 

Tilaisuudessa varataan aikaa myös yleisön kysymyksille, kommenteille ja keskustelulle.


Ilmoittaudu 14.3.2023 mennessä alla olevasta linkistä. Paikan päälle mukaan mahtuu 20 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

https://www.lapinliikunta.com/koulutukset/malli-ilmoittautuminen/

 Suosittelemme tulemaan paikan päälle, mutta osallistua voi myös etänä. Etäosallistujille toimitetaan osallistumislinkki sähköpostitse.


Lämpimästi tervetuloa!


 Lisätietoja tilaisuudesta:

 Riina Jänkälä, terveysliikunnan kehittäjä, Lapin Liikunta ry

 p. 040 832 9321, riina.jankala@lapinliikunta.f