Liikuntaneuvonta – missä mennään nyt ja miltä näyttää tulevaisuus

  • ti 21.3.2023 klo 1316
  • Microsoft Teams

Lapin aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Lapin Liikunta ry:n kanssa Liikuntaneuvonta – missä mennään nyt ja miltä näyttää tulevaisuus-koulutuksen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Kohderyhmä: Kuntien liikuntatoimen sekä hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö. Koulutukseen ovat lisäksi tervetulleita myös muut terveysliikunnan parissa työskentelevät sekä siitä kiinnostuneet henkilöt.

Sisältö: Miten liikuntaneuvonta näkyy nyt, kun olemme siirtyneet uusille hyvinvointialueille ja miten toimijoiden yhteistyötä rakennetaan ja kehitetään tulevaisuudessa?

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa kuntien ja hyvinvointialueiden yhteistyö ja sen tuomat mahdollisuudet, liikuntaneuvonnan mittarit ja vaikuttavuus, kumppanuussopimus- ja vastinpariteemat sekä laadukas kirjaaminen. Tärkeimpänä tavoitteena on tarjota tukea ja työkaluja liikuntaneuvonnan palveluketjutyöhön ja sen kehittämiseen.

Asiantuntijat:  Sari Kivimäki / Kehittämispäällikkö, Liikkuva aikuinen-ohjelma, Pihla Jaakkola / Projektipäällikkö, Elintapaohjauksen palvelupolku Tunturilappiin –hanke 2022-2024 ja Riina Jänkälä / Terveysliikunnan kehittäjä, Lapin Liikunta ry

Ilmoittaudu koulutukseen 17.3.2023 mennessä alla olevan linkin kautta:

https://www.lyyti.in/Liikuntaneuvonta__missa_mennaan_nyt_ja_milta_nayttaa_tulevaisuus_6416