https://www.lapinliikunta.com/

Lasten Liike -ohjaajakoulutus

Ohjaaja, tai ohjaajaksi haluava, saa Lasten Liike -koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Lasten Liike -koulutuksen painopisteet:

  • Lapsikeskeinen, turvallinen ja hauska toiminta
  • Fyysistä aktiivisuutta ja liikunnallisuuden perustaa edistävät käytännöt
  • Ohjauksen perustaidot ja ryhmän hallinta
  • Hyvän ilmapiirin luomisen keinot
  • Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja monikulttuurisuuden huomioint

Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus on erinomainen startti ohjaajan polulle. Koulutuksen kesto on 3 tuntia. Tämän lisäksi osallistujan tulee varata aikaa ennakkotehtävän tekemiseen. 


Ilmoittautudu koulutukseen 23.5.2023 mennessä  täällä. Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje sähköpostitse. Kouluttajana toimii Lapin Liikunnan OTO-kouluttaja Juuso Ijäs.

Koulutus on kaikille avoin ja maksuton. Koulutus tarjotaan Opetus- ja kulttuuriministeriön seurojen kesätoiminnan avustukseen liittyvän koulutustuen avulla. 

Osallistujat eivät ole vakuutettuja kurssijärjestäjän puolesta.