https://www.lapinliikunta.com/

Urheiluseura nuorten työnantajana -koulutus

  • ke 19.4.2023 klo 1415:30
  • Microsoft Teams

Jokaisen seurojen kesätoiminnan avustusta saavan seuran tulee osallistua Lapin Liikunnan järjestämään kesätyöllistämiseen liittyvään Urheiluseura nuorten työnantajana-koulutukseen. Seurasta tulee osallistua vähintään yksi henkilö.  Valittavana on kaksi ajankohtaa: 19.4. klo 14-15:30 tai 25.4. klo 18-19:30.

Ilmoittautudu koulutukseen  täällä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse. Kouluttajana toimivat Lapin Liikunnan seurakehittäjä Suvi Karusaari sekä talousihteeri Katja Rantakokko. Koulutus on kaikille avoin ja maksuton. Koulutus tarjotaan Opetus- ja kulttuuriministeriön seurojen kesätoiminnan avustukseen liittyvän koulutustuen avulla. 

Seuratoiminta perustuu vapaaehtoisten toimijoiden työhön, mutta seurat toimivat myös työnantajina. Urheiluseura nuorten työnantajana- koulutuksen tarkoituksena on perehdyttää seuran hallinnosta vastaavat työnantajarooliin ja nuoren tukemiseen työuran alkutaipaleella. Koulutuksessa käydään läpi työsuhteen syntyminen ja siitä seuraavat työnantajavelvoitteet, sekä annetaan käytännön vinkkejä nuorten työllistämisestä.

Koulutuksen sisältö:

  •  Työnantajan vastuut ja oikeudet nuorten työnantajana, 
  • Käytännön vinkit onnistuneeseen kesätyöpalkkausprosessiin
  • Kuvaus kesäpalkkatuen raportoinnista.